zaterdag 7 april 2012

Personal Update #2


Na een paar dagen achter elkaar ziek te zijn, weer beter en daarna weer gelijk ziek zat het bloggen er niet echt in. Typen over dat ik het gedaan de afgelopen dagen vind ik dan wel weer leuk. Lees gerust even mijn vorige Personal Update, dan weet je een beetje waar ik het nu over ga hebben.

Als eerste: Mijn kapotte laptop. Inmiddels is hij gemaakt, en het was nog gratis ook! Mijn tante werkt in die branche en heeft geregeld dat het gewoon via het bedrijf gemaakt werd. IK WAS ZO BLIJ! Anders had het al gauw €200,- gekost, zonde van je geld natuurlijk. Mijn tante natuurlijk heel erg bedankt toen ik het goede nieuws hoorde, en nu doet mijn laptop het weer zoals hij deed voordat ik hem liet vallen.

Mijn wrat: 17 Februari heb ik een wrat weg laten halen, en ik liet dus een foto zien van een grote blaar die ik toen kreeg. Het duurde ook echt PRECIES twee weken voordat die blaar weg was. En ik heb genoeg vieze foto's van die blaar, het werd namenlijk een hele gore grote bloedblaar. Ik ben niet van plan om die hierop te posten, wees maar niet bang. De blaar is dus al een tijdje weg en heeft de wrat meegenomen. Je ziet nog wel dat er ooit een blaar heeft gezeten, maar over een tijdje is het denk ik wel weer weg.

Ook zijn er wat dingen veranderd met school. Als jullie het nog niet wisten, ik studeer momenteel Mediavormgeving niveau 4 en ik zit in het 1e jaar. Vorig jaar zat ik ook in het 1e jaar dus je raad het al, ik ben blijven zitten. Ja dat kan blijkbaar op het MBO. Omdat ik elke dag merk dat het toch niet echt mijn opleiding is heb ik besloten na dit jaar te stoppen. Ik heb namenlijk besloten om de opleiding Schoonheids specialiste niveau 3 te doen!!!! Nu maar hopen dat ik word aangenomen, waarschijnlijk kan ik over 2 weken een dagje meelopen om echt te kijken of het iets voor mij is, maar ik weet wel 99,9% zeker dat ik dit wil doen. Een update hierover volgt natuurlijk nog :)

Als jullie mij volgen op Twitter tweette ik net dat ik een tas heb besteld bij My New Bag. Ik was namenlijk een filmpje aan het kijken van Beautygloss en toen merkte ik dat ze een kortingscode had voor die website. Ik wil al echt HEEL ERG LANG een nieuwe tas en besloot hem dan ook gelijk te kopen. 


Dit is de tas die ik heb besteld, een hele mooie leren tas. Er staat €84,95 maar uiteindelijk heb ik er €72,22 voor bestaald dankzij die kortingscode. Geweldig toch? De tas komt Dinsdag of Woensdag binnen (super snel) en ik ben dan ook gevraagd om er een review van te schrijven, dus dit komt er ook aan!

Dat was een beetje de Personal Update van dit moment, binnenkort weer leuke reviews dus, bedankt voor het lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten