dinsdag 13 november 2012

Dove Balans Dagcrème

Een paar dagen geleden stond ik op, ik maakte me klaar voor mijn dag en toen ineens.. ai.. dagcrème op. Zonder dagcrème is mijn leven niet compleet. Het zorgt er voor dat mijn foundation mooier gaat zitten, en mijn huid niet zo droog aanvoelt. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik een gecombineerde tot vette huid heb, ook al vertelde mijn schoonheidsspecialiste me iets anders 2 jaar geleden.. Je huid kan natuurlijk ook veranderen. Daarom was ik nu opzoek naar een dagcrème die ervoor kon zorgen dat mijn huid minder vet werd. En toen ontdekte ik Dove Balans Dagcrème.



Ik dacht dat ik eerder al een Dove dagcrème had uitgeprobeerd, maar dit was een reinigingsmelk. Deze balans dagcrème zorgt ervoor dat je huid minder gaat glimmen & hydrateert droge zones. Perfect voor mijn huid, dus. Mijn T-zone is ontzettend vet, ook een beetje op mijn wangen. Maar nét naast mijn neus is het dan weer droog. Hier krijg ik ook snel velletjes. Ik was opzoek naar een mega goedkope dagcrème, omdat ik niet veel geld uitgeef. Dit kan je hier lezen.


Deze dagcrème was in de aanbieding van €7,62 naar €3,81. 50% korting dus. Ik weet niet wat de aanleiding was, en of het nu nog zo is. Maar je kan het altijd even checken bij de Etos.

Iniedergeval heeft deze crème ervoor gezorgd dat mijn huid minder snel vet word en inderdaad minder glimt. Maar het kan beter, en daarom denk ik dat ik de volgende keer toch een betere (duurdere) dagcrème ga kopen.

Welke dagcrème vind jij goed voor een vette huid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten