zondag 9 december 2012

Personal Update #5

Zoals jullie al konden merken heb ik een hele lange tijd niet meer geblogged, en nu begint het weer een beetje te komen.. Daarom leek het me leuk om jullie eventjes te informeren wat er allemaal gebeurd is!

Personal: Zoals ik al verteld had ben ik heel erg ziek geworden. Ik ben nu al bijna 4 weken ziek. Voornamelijk verkouden en het wisselt af met hoofdpijn of een licht gevoel in mijn hoofd. Dit is natuurlijk niet erg lekker als je je dagelijkse dingetjes moet doen, daarom blijf ik op de dagen dat ik wel eventjes wat kan missen (maar eigenlijk niet) thuis. Wel ga ik altijd naar mijn werk omdat ik het geld gewoon nodig heb. Nu drink ik heel veel thee met honing, ik gebruik neusspray, trachitol en strepsils en ik ben afgelopen woensdag begonnen met stomen, op advies van de dokter. Ik hoop dat ik binnenkort gewoon weer helemaal beter ben.

Werk:Ik heb een vast contract voor onbepaalde tijd gekregen bij de Xenos, wat inhoud dat ik er nog best wel wat jaartjes zal werken! Hier ben ik hartstikke blij mee, want ik heb niet alleen een vaste baan (en dus een redelijk vast inkomen), maar ik werk ook gewoon op een plek waar ik het hartstikke naar mijn zin heb en mezelf nog wel wat jaartjes zie werken. Nooit gedacht dat ik het leuk zou vinden om in zo'n winkel te werken, en zeker niet voor een groot gedeelte van mijn leven. Al mijn collega's vinden het ook een leuk bedrijf en dat maakt het ook zo leuk om te werken.

School:Ik zit nu alweer sinds September op school, ik volg een opleiding tot schoonheidsspecialiste MBO 3. Het is best pittig aan het begin, omdat ik vakken krijg zoals anatomie en natuurwetenschappen, wat ik zelf erg lastig vind. Maar ik pak het snel op, vooral de praktijklessen vind ik erg leuk. Ik heb al 1 examen gehad, namelijk een manicure examen. En daar ben ik voor geslaagd, wat me een erg fijn gevoel geeft. Nu moet ik nog eventjes leren voor toetsen die eraan komen en veel verslagen maken.

Liefde:
Als je mijn blog lang volgt dan weet je dat ik een vriendje had, maar dat ik nu alweer een paar maandjes voorbij. Sindsdien heb ik ook geen andere relatie meer gehad en het ziet er naar uit dat het nog wel eventjes zo blijft. Aan de ene kant jammer, want ik vind het helemaal niet leuk om elke keer maar alleen te zijn, maar aan de andere kant ook wel goed, zodat ik me kan concentreren op school (en beter worden!).

No spending:
In deze blogpost vertelde ik jullie dat ik ging sparen. Nu is dit echt mislukt, omdat ik al 2 maanden achter elkaar in de min sta op mijn rekening. Niet omdat ik veel uitgaf, maar door de rekeningen die afgeschreven werden. December is een dure maand, maar dat betekend niet dat ik niet op mijn geld ga letten. Het ziet er nu goed uit, en ik ga door tot ik een mooi bedrag op mijn rekening heb staan.



Hoe is het met jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten