zaterdag 9 februari 2013

Personal Update #6

Let's talk emotions, baby!

Hallo allemaal! Een nieuw jaar, een nieuw begin. Tijd om weer eens over mezelf te praten.

School:
Op school gaat het eigenlijk wel goed. Ik heb wel meer onvoldoendes voor toetsen dan ik had gewild, maar ik ben aan het leren en ik herkans ze, dus ik hoop dat dat snel goed komt. De praktijk lessen gaan goed, ik let goed op bij de theorielessen (binnenkort deel ik mijn kennis ook met jullie!) en ik ben druk opzoek naar een stage plek voor in April.

Werk:
Sinds ik mijn vaste contract bij de Xenos heb is werken 10x leuker geworden. Ook is een collega van mij nu ook zwanger (Gefeliciteerd Yvonne <3) en kletsen we in de pauze lekker over baby dingetjes. Ook word het steeds drukker, vandaag was het vooral erg druk in verband met de carnaval. Ik vier zelf geen carnaval, ik hou er absoluut niet van. Maar drukte in de winkel is dan wel fijn, vooral voor de omzet!

Koreaanse les:
Sinds 15 Januari leer ik Koreaans in Gorinchem. Dit word nu al 4 lessen gegeven voor Park Jinhee, een Koreaanse lerares die naar Nederland is gekomen omdat haar man hier vandaan komt. Ze woont in Tilburg maar kreeg een baan aangeboden om Koreaans te komen geven in het Hamelhuis (een museum over Hendrick Hamel, wat eind dit jaar open gaat). De lessen zijn erg leuk en de mensen zijn ook heel gezellig. De lessen zijn in het Engels omdat Jinhee nog niet goed Nederlands kan spreken, maar dat is verder voor mij geen probleem. Ik heb nu al geleerd om mezelf voor te stellen, en vragen stellen aan andere mensen zoals "hoe heet je?" en "wat voor baan heb je?". Natuurlijk weet ik al veel dingen omdat ik sinds mijn 13e Koreaans leer, maar ik leer elke les weer wat bij. Het is geweldig!

Personal:
De afgelopen dagen voel ik me een beetje down zonder reden. Bij mij merk je dat gelijk in mijn blog. Ik maak geen artikelen meer. Dit kan óf betekenen dat ik ziek ben óf dat ik dus niet zo vrolijk ben. Eigenlijk heb ik helemaal geen reden om niet vrolijk te zijn maar toch is er iets (ik weet zelf dus echt niet wat) wat mij verdrietig maakt. Misschien is het gewoon slaapgebrek, daarom ga ik zo meteen lekker douchen en vroeg mijn bed in. Volgende maand ben ik trouwens jarig: 11 Maart! Ik word dan alweer 19, wow. 19 vind ik eigenlijk helemaal geen boeiende leeftijd. Ik vond 15 en 17 eigenlijk veel leuker. Het enige voordeel van 18 zijn is dat ik Baileys kan drinken als ik uit ga. Ah well...

Welke artikelen kan je verwachten?
Zoals ik al zei ga ik een beetje van mijn kennis met jullie delen wat ik op school heb geleerd. Wat zou jij willen weten? Iets over je huidtype bijvoorbeeld of goede reiniging? Ik studeer nu al een half jaar schoonheidsspecialiste dus wellicht kan ik je vraag beantwoorden! (en anders vraag ik het aan mijn lerares)

Ook komen er reviews aan over een oogschaduw palette, een eyeliner en gezichtsverzorging van The Body Shop. Natuurlijk nog FOTD's aangezien ik daar zo gek op ben.

Kortom: Het komt helemaal goed.



Hoe was jouw dag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten