vrijdag 1 juni 2012

Personal Update #3

Hallo iedereen, het is weer tijd voor een personal update. Er is zoveel gebeurd de afgelopen maand!

Relatie:
Ik ben sinds 2 weken niet meer samen met Joey. Ik ga er niet teveel op in, maar aangezien jullie hem voorbij zagen komen in sommige blogpost en vooral in The Boyfriend Tag, vond ik wel dat mijn lezers het recht hadden om te weten wat het voorbij was..

School:
Ik ben aangenomen op mijn nieuwe opleiding! Vanaf September ga ik een 2 jarige MBO-3 opleiding doen: SCHOONHEIDSSPECIALISTE! Je moest eens weten hoe blij ik hiermee ben. Ik ben natuurlijk veel met beauty bezig en ik ben super geïnteresseerd in het schoonmaken en houden van je gezicht. Ik hoop dat ik veel leer op deze opleiding maar ik neem aan van wel! Ik heb nu 2 jaar Mediavormgeving gestudeerd, zonder succes. Dus ik hoop dat ik de komende 2 jaar goed mijn best ga doen en hopelijk mijn eigen bedrijfje kan beginnen!

Werk:
Zoals sommige van jullie al weten werk ik nu al een jaar bij de Xenos in Gorinchem, waar ik nogsteeds met heel veel plezier werk. Ik heb nu een verlengd contract gekregen van een half jaar. Wat betekend dat ik in November meer hoor over mijn toekomst bij de Xenos.

Persoonlijk:
Nu kan ik me voorstellen dat je je afvraagt of het wel goed met me gaat, omdat ik niet zo vaak meer op Twitter zit en duidelijk ook minder blog. Natuurlijk voel ik me niet zo goed, omdat ik toch 20 maanden al samen was met Joey. Maar ik moet verder en dat kost tijd. Ik kan dus niet beloven dat ik weer veel ga bloggen. Maar ik ga het iniedergeval weer proberen op te pakken.

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten