zondag 16 september 2012

My week in Instagram #11

Zondagen, normaal doe ik helemaal niks op deze dag. Sinds ik weer met school ben begonnen is dit geen optie meer. Mijn zondag bestaat uit het opruimen en schoonmaken van mijn kamer, huiswerk maken en het in elkaar zetten van de MWII van deze week. Nu ben ik gisteren ook nog uit geweest, dus ik heb ook gewoon nergens zin in. Maar genoeg daarover, ik ga jullie laten zien wat ik de afgelopen week heb gedaan!



Ik mag na het avondeten eigenlijk niks meer eten, en als ik toch echt iets wil dan moet het fruit of yoghurt zijn. Helaas had ik toch erg veel zin in een cracker, dus voor 1 keertje gaf ik mezelf toestemming :D


Dinsdag is manicure dag. Hier had ik mijn tafel opgemaakt, klaar voor de les!


's Avonds had ik ook nog eens de nagels van mijn zus gelakt. Ik was er zelf erg blij mee!


Showah, showah!


Random foto van mezelf met grote ogen.


Woensdag ochtend moest ik weer voor controle naar de Internist, en op de weg terug leek het me wel leuk om een fototje te maken :)


Donderdag mag ik weer lekker schoonheidsspecialiste spelen. Ik was super vroeg, omdat ik anders geen goede aansluiting heb met de bus en trein, dus ik verveelde me nogal.


Vrijdag avond wilden mijn ouders naar de Ranzijn, een tuin centrum hier in de buurt waar ik 2 jaar geleden heb gewerkt (blêhg, dat doe ik noooit meer! Haha) om plantjes te kopen. Toevallig wilde ik zelf ook nog iets voor op mijn kamer, dus ik ging mee. Mijn moeder kwam alleen iets later dus ik ging met mijn vader even "loungen".


En dit zijn de plantjes die nu in mijn vensterbank staan!


Vrijdag middag was ik naar de stad geweest in Dordrecht, en daar had ik deze shower gel gekocht bij de Body Shop. Hij ruikt zó lekker!


Er zit een wondje op mijn linker oog, en dat duurt 48 uur om te helen. Daarom mag ik 2 dagen geen lenzen dragen, omdat het wondje dan niet kan helen (of ik maak het alleen maar erger). Gelukkig heb ik een mooie bril, dus zo erg vind ik het niet. Het is alleen lastig als ik mijn make-up ga doen, want dan zie ik mezelf niet scherp :c

Volg mij op Instagram: inyoungism


Geen opmerkingen:

Een reactie posten